Българска колбасарска работилница Попов е модерна фабрика за производство и търговия на месни продукти, основана през 1994 г. Една от първите частни месопреработвателни фабрики в страната, марката е символ за качество и опит, основан на занаятчийската традиция в колбасарството.
Фабриката произвежда над 150 вида продукти от свинско месо и месо от едър и дребен рогат добитък,
подбрано от най-добрите животновъдни ферми в България.
Продуктовият каталог с марката Попов предлага богат избор от свинско и телешко месо - сурови разфасовки, наденици,
колбаси, месни деликатеси, варено-пушени и сурово-пушени меса, и други.
В производството се влага 100% българско НЕОБРАБОТЕНО охладено месо, без изкуствени добавки и при гарантиран хранителен стандарт.
В колбасарската ни работилница създаваме всички наши традиционни и гурме колбаси и деликатеси. Те са с различна технология на приготвяне и затова се делят на трайни и полутрайни, сушени, варено-пушени или жарени. Това, което ги обединява обаче е, че се произвеждат със занаятчийска отдаденост и изключително внимание в процеса на тяхното създаване. Не е тайна, че спазваме всички технологични стъпки като периоди на зреене, сушене, варене, пушене, за да постигнем автентичен вкус с неоспоримо качество.
Българска колбасарска работилница Попов разполага с два големи фирмени магазина в град Пловдив и развита дистрибуционна мрежа
в града и областта. Продуктите с марката Попов се предлагат и в избрани търговско-хранителни обекти в страната.