Категории
Your Cart

Суджук „Самоковски“

Суджук „Самоковски“
Суджук „Самоковски“

Съставки: говеждо месо 60%, свинско месо 40%, консервант - калиева селитра, готварска сол, подправки до 2 %, захар. ТД  08-2008.

Хранителна информация за 100 г продукт: протеини 17.1 г, въглехидрати 1.2 г, сол 5 г, мазнини 20.6 г /от които 9.6 г наситени мастни киселини/. Енергийна стойност 1073 kJ/ 256 kcal.

За директна консумация. Обвивката е ядлива.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha


32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код: 3206

Традицията Повелява

 Българска колбасарска работилница Попов е новото име на занаятчийската традиция в приготвянето на колбаси и търговията с охладено месо. Създадена през 1994 година, работилницата постепенно се разраства, за да се превърне в модерна фабрика със запазена автентична концепция за производство на месни деликатеси. Целта на създателя Петър Попов е да съхрани занаятчийското знание в колбасарството, развивайки традицията във времето.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Любимата кайма на моето семейство от години!
Отлично качество и вкус на продуктите!
Страхотни! От месеци купувам само от колбасарница Попов.
Бързо обслужване и топло отношение! Препоръчвам!
Сайтът използва „Бисквитки“. Разглеждайки го вие се съгласявате с тяхното използване. Научете повече за нашата Политика за поверителност (GDPR).